Kansen MVI-adviseurs bij Subsidie advies klimaatneutraal en circulair inkopen

Meer artikelen
Klimaatneutraal en circulair inkopen - zonnepanelen
Gepubliceerd op: 15 mei 2019 | Gewijzigd op: 16 mei 2019

MVI-adviseurs met kennis, kunde en ervaring op dit gebied bij een aanbestedende organisatie kunnen zich nu aanmelden voor een database van RVO.nl. Hiermee wordt u vindbaar voor aanvragers van de Subsidieregeling advies bij klimaatneutraal en circulair inkopen (AKCI).

Aanbestedende organisaties kunnen tot 1 september 2019 subsidie krijgen voor een extern MVI-advies van maximaal €10.000. Een van de voorwaarden is dat dit opgesteld wordt door een externe MVI-adviseur met kennis van en ervaring met dit onderwerp.

MVI-Database

Om subsidieaanvragers na beschikking op weg te helpen bij het vinden van een ervaren MVI-adviseur voor hun project, opent RVO.nl half mei een database met contactgegevens van ervaren MVI-adviseurs.

Meld u nu aan als MVI-adviseur

Beschikt u over kennis van MVI en ervaring met MVI bij een aanbestedende organisatie? Meld u dan aan via het aanmeldformulier.

Klimaatenveloppe

De subsidieregeling AKCI wordt grotendeels gefinancierd met klimaatgeld uit het regeerakkoord. De Rijksoverheid geeft hiermee via inkoop een impuls aan de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire economie.

Meer weten?

Subsidie Advies bij klimaatneutraal en circulair inkopen

Service menu right