Kom naar het UN International Procurement Seminar in Kopenhagen

Meer artikelen
VN-gebouw New York met vlaggen
Gepubliceerd op: 10 april 2019 | Gewijzigd op: 17 april 2019

Op 11, 12 en 13 juni is het United Nations International Procurement Seminar in Kopenhagen. Kom ook en ga in gesprek met de inkoopmedewerkers van VN-organisaties.

Meld u nu aan

Verslag bijeenkomst van 28 maart

Als voorbereiding op dit seminar organiseerde de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) op 28 maart de bijeenkomst 'Zakendoen met de Verenigde Naties - Innovatie voor noodhulp en wederopbouw'.

Vlog

Bekijk onderstaande vlog over de bijeenkomst van 28 maart. Kom meer te weten over zakendoen met de VN en raak alvast geïnspireerd voor het VN seminar in juni!

informatiemarkt bij evenement zakendoen met de VN

 

 

 

 

 

 

Wat was er te beleven

De bijeenkomst begon met een inhoudelijke sessie met het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hierna volgde een succesvolle paneldiscussie met UNICEF, Rode Kruis en veel van de ruim 90 aanwezige ondernemers.

In de middag was de informatiemarkt. Daar kon iedereen de producten bewonderen van zo’n 20 Nederlandse innovatieve ondernemers die bijdragen aan het vernieuwen van noodhulp en wederopbouw. Zo was er een ATM voor drinkwater, een speciaal ontworpen toilet voor vluchtelingenkampen, een tuberculosescan in rugzak en een maquette van een mobiel ziekenhuis. Verder namen diverse start-ups vanuit het Global Initiative van TU Delft deel aan de markt.

Kortom een succesvolle dag en een mooie voorbereiding op het VN seminar op 11, 12 en 13 juni in Kopenhagen!

Service menu right