Maak kans op Circular Power in 24 Hour

Meer artikelen

Circulaire innovators opgelet! Wil jij binnen jouw bedrijf een circulair initiatief van de grond krijgen? Of verder ontwikkelen? Heb je een prangende vraag waar je hulp bij nodig hebt? Maak tijdens de Week van de Circulaire Economie kans op een match op maat in 24 uur.

Jij vraagt, wij draaien

In de #WeekvandeCE zit het Twitterteam van Nederland circulair! voor je klaar. Stel je circulaire vraag in een tweet aan @NLcirculair. De redactie kiest per dag één vraag uit voor #CircularPower in 24 Hour. De inzender van de winnende vraag maken we binnen 24 uur bekend. Deze matchen we aan een relevant contact of inspiratiebron.

Spelregels

Meedoen is eenvoudig en kosteloos:

  • Stel je circulaire vraag in een tweet van 280 tekens aan @NLcirculair, met #CircularPower en #WeekvandeCE in de week van 15 tot en met 19 januari 2018.
  • Je vraag bevat een duidelijke link naar Circulaire Economie.
  • Je vraag is concreet en innovatief. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we onze verpakking circulair maken? Hoe geven we oude bureaus of werkjassen een tweede leven? Wat te doen met de restroom houtsnippers? Enzovoorts.
  • Je plaatst je vraag als 'uitdaging' (en naderhand eventueel een 'oplossing') op circulairondernemen.nl in januari 2018.

Extra kans

Je vergroot je kans door je vraag al vóór de Week van de CE als "uitdaging" op de community te plaatsen. In de derde week van januari twitter je vervolgens jouw circulaire vraag naar @NLcirculair. Hulp nodig? Mail naar hallo@circulairondernemen.nl.

Uitgebreider advies

Wordt jouw vraag niet uitgekozen of wil je uitgebreider advies? Dan kun je een aanvraag indienen voor Ondersteuning op Maat van Nederland circulair! en ontvang je 12 uur kosteloos consult van experts.

Meer weten?

Service menu right