Meld u aan voor the Future of Us | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Meld u aan voor the Future of Us

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 8 september 2021 | Gewijzigd op: 13 september 2021

Wat weet u over de laatste ontwikkelingen in de energietransitie en circulaire economie? Houd uzelf op de hoogte met het online innovatief evenement The Future of Us. Tijdens dit evenement delen gastsprekers hun visie met u en vinden er discussies plaats. Meld u gratis aan voor The Future of Us op 8 oktober.

Tijdens het evenement bent u ook getuige van het uitreiken van de Jan Terlouw Innovatieprijs: een innovatieprijs voor de meest innovatieve én duurzame ondernemer van Oost-Nederland.

Partner en jury

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is één van de organisatoren van The Future of Us. Ook zitten we in de jury voor de Jan Terlouw Innovatieprijs en beoordelen we de bijdragen van genomineerde ondernemers op het gebied van intellectueel eigendom. Tenslotte bieden we een gratis IP Smart Scan als hoofdprijs voor de winnaar van de Jan Terlouw Innovatieprijs.

Aanmelden

Voor meer informatie over the Future of Us, de Jan Terlouw Innovatieprijs of het aanmelden bezoekt u de website van The Future Of Us.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.