Nieuw formulier voor handhaving rangschikking Natuurschoonwet 1928

Meer artikelen

Krijgt of koopt u een landgoed dat al onder de Natuurschoonwet 1928 (NSW) is gerangschikt? En wilt u de NSW-rangschikking van het hele landgoed voortzetten op uw naam? Gebruik dan het nieuwe digitale formulier Verzoek tot handhaving rangschikking Natuurschoonwet 1928.

U vindt het formulier op de pagina Natuurschoonwet: landgoed als natuurschoon. Zorg ervoor dat we uw verzoek ontvangen binnen 6 maanden nadat het landgoed in uw bezit kwam.

Uw registratie bij ons

U kunt het nieuwe digitale formulier pas gebruiken als u bij ons geregistreerd staat. Lees op de pagina Uw registratie bij ons hoe u zich laat registreren en hoe u wijzigingen doorgeeft.

Inloggen en machtigen

Om het nieuwe digitale formulier te gebruiken, moet u inloggen op mijn.rvo.nl. Lees op onze pagina Inloggen, ondertekenen en machtigen hoe u bij ons kunt inloggen. Wilt u iemand machtigen? Dan gebruikt u hiervoor het formulier Melding Machtiging Natuurschoonwet 1928 (pdf). Iemand digitaal machtigen voor NSW is (nog) niet mogelijk.

Meer informatie

Lees meer over de fiscale voordelen en de voorwaarden van de NSW op onze informatiepagina Natuurschoonwet: landgoed als natuurschoon.

Service menu right