Nieuwe Deep tech tender Seed Capital | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Nieuwe Deep tech tender Seed Capital

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 15 juli 2021 | Gewijzigd op: 19 juli 2021

Wilt u als investeringsfonds investeren in deep tech start-ups, die werken aan baanbrekende technologische innovaties met sector overstijgende toepassingsmogelijkheden? Wilt u daarnaast gebruik maken van de gunstige Seed Capital voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

De thematische najaarstender is geopend van 1 september 2021 tot en met 1 oktober 2021. Er is een budget van € 21 miljoen gereserveerd voor risicokapitaal specifiek voor deep tech technostarters. Het doel van de tender is om privaat kapitaal voor deep tech technostarters te mobiliseren in de vroege levensfase. 

Wat is deep tech?

De Europese Investeringsbank (EIB) definieert deep tech als unieke, onderscheidende, moeilijk na te bootsen, technologische of wetenschappelijke vooruitgang die een grondig begrip vergt van zowel de techniek als de markt om het potentieel op waarde te kunnen schatten. 

Lees meer over de tender

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.