Nieuwe tender Partners voor Water 7 januari open

Meer artikelen
Logo van Partners voor Water

Gepubliceerd op: 7 januari 2019 | Gewijzigd op: 7 januari 2019

Van 7 januari tot 8 februari 2019 is de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) weer open. Deze tender is onderdeel van het programma Partners voor Water 2016-2021. Partners voor Water nodigt de Nederlandse watersector uit om deel te nemen aan deze tender.

Voor wie?

Heeft u een innovatieve of vernieuwende technologie, product, dienst of aanpak op watergebied? En wilt u deze demonstreren of de haalbaarheid ervan onderzoeken in stedelijke delta’s en hun toeleverende systemen in het buitenland? Dan biedt deze subsidieregeling mogelijkheden voor ondernemingen, kennisinstellingen en ngo’s. Partners voor Water ondersteunt innovatieve waterprojecten van samenwerkende partners in het buitenland.

Intakegesprek verplicht

Voor deze tender is een projectideegesprek met één van onze adviseurs verplicht. Wilt u toetsen of uw project mogelijk voor subsidie in aanmerking komt? Tot 31 januari 2019 kunt u in gesprek met één van onze adviseurs. Zonder dit intakegesprek kunt u geen subsidieaanvraag indienen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de thema’s en de voorwaarden van Partners voor Water? Of wilt u een gesprek aanvragen om uw projectidee te bespreken? Kijkt dan op onze website rvo.nl/partnersvoorwater.

Opdrachtgever

Het Partners voor Water 2016-2021 programma is één van de uitvoeringsinstrumenten van de Internationale Water Ambitie (IWA) van de Rijksoverheid. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Netherlands Water Partnership (NWP) voeren dit programma gezamenlijk uit, in opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat en Buitenlandse Zaken.

 

Service menu right