Nog 1 dag voor vaststellingsverzoek Q4 2020 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Nog 1 dag voor vaststellingsverzoek Q4 2020

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 30 augustus 2021 | Gewijzigd op: 02 september 2021

Update 31 augustus: vaststellingsverzoek Q4 2020 moet uiterlijk 3 september binnen zijn.

Ondernemers hebben nog tot en met morgen (31 augustus) om te reageren op het vaststellingsverzoek voor TVL Q4 2020. Hiermee berekenen we de definitieve subsidie voor oktober tot en met december 2020.

Ondernemers ontvingen een e-mail met de vraag hun werkelijke omzet door te geven op mijn.rvo.nl/tvl. Dit moet vóór 1 september 2021 gebeuren. Vaak hebben wij het formulier al ingevuld, met gegevens van de Belastingdienst. De ondernemer hoeft dan alleen nog akkoord te geven. Soms moet hij de werkelijke omzetgegevens nog zelf invullen of wijzigen, of vragen we om aanvullende informatie. Als ondernemers niet reageren, nemen we zelf een zorgvuldig besluit over de hoogte van de definitieve subsidie. 

Ruime betalingsregelingen

Tot nu toe zien we dat het grootste deel van de ondernemers voor TVL Q4 2020 na de definitieve berekening meer geld ontvangt. Ondernemers die toch minder omzetverlies hadden en van wie we het definitieve bedrag naar beneden bijstellen, kunnen wanneer nodig gebruikmaken van ruime, renteloze betalingsregelingen. Zij kunnen online een betalingsregeling treffen en kiezen uit terugbetalen in 6 of 12 maandelijkse termijnen. Een persoonlijke betalingsregeling is ook mogelijk.

TVL Q1 2021: reageer vóór 1 oktober 2021

De deadline voor het reageren op het vaststellingsverzoek voor de volgende TVL-periode, TVL Q1 2021, is 1 oktober. We versturen de verzoeken binnenkort. Ook hier geldt dat ondernemers op tijd moeten reageren om de definitieve subsidie voor januari tot en met maart 2021 te kunnen bepalen. 

Meer lezen

Hoe ver zijn we met TVL Q4 2020?

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.