Op tijd starten voor ondernemers die een accountantsproduct nodig hebben | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Op tijd starten voor ondernemers die een accountantsproduct nodig hebben

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 9 september 2021 | Gewijzigd op: 09 september 2021

We vragen ondernemers die voor TVL Q3 vanaf €125.000 verwachten aan te vragen niet te lang te wachten. Zij moeten direct een accountantsproduct toevoegen bij de aanvraag.

Het aanvragen van een accountantsproduct kost tijd en kan een paar weken duren. We willen voorkomen dat ondernemers hierdoor geen TVL Q3 kunnen aanvragen. TVL Q3 2021 sluit op 26 oktober 2021 om 17.00 uur. 

Beoordeling TVL Q3

De snelle uitbetalingen bij de 3 eerste TVL-periodes binnen enkele dagen kunnen we bij Q2 en Q3 helaas niet meer halen. Dit komt omdat zowel startende én grote ondernemingen als mkb'ers nu tegelijkertijd kunnen aanvragen. Ook zijn er aanvullende handmatige controles nodig om te voorkomen dat ondernemers boven het maximale bedrag van de staatssteun komen. We verwachten dat we de eerste aanvragen voor TVL Q3 in de 2e helft van september kunnen uitbetalen. 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.