Opening inschrijving pluimvee en eieren maart 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Opening inschrijving pluimvee en eieren maart 2021

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 26 februari 2021 | Gewijzigd op: 26 februari 2021

In maart kunt u invoercertificaten aanvragen voor verschillende invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector. Invoercertificaten geven u het recht om met een verlaagd of 0%-tarief producten in te voeren.

In de tabel onder Download vindt u per regeling de beschikbare hoeveelheid en de zekerheid die u moet stellen. De zekerheid stelt u tegelijkertijd met uw aanvraag. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Zekerheid.

Aanvraag indienen

Voor deze inschrijving kunt u alleen digitaal aanvragen via mijn.rvo.nl. Dien uw aanvraag in tussen 1 en 5 maart 2021, uiterlijk om 13:00 uur, via de pagina Pluimveevlees (overig) of Eieren en eiproducten invoeren.

Is er na de toewijzing nog een hoeveelheid beschikbaar? Dan kunt u voor de contingenten die in januari geopend zijn in de eerste 7 dagen van april (en eventueel in mei) ook nog aanvragen voor deze contingentperiode. Hou wel rekening met de referentiehoeveelheid, als dit van toepassing is.

Voor de andere contingenten vraagt u nu aan voor de laatste deelperiode. In juni vallen deze contingenten onder de bepalingen van verordening 2020/760.

Voor uw digitale aanvraag heeft u nodig:

  • eHerkenning niveau 2+
  • TAN-codes
  • Machtigingen voor collectieve aanvragen
  • Het nieuwe 9-cijferige relatienummer

Toewijzing

De Europese Commissie publiceert de toewijzingen uiterlijk 23 maart op een openbare website (pdf). We plaatsen hierover geen nieuwsberichten meer op de site.

Uw e-mailadres voor verbeterde dienstverlening

Om u beter te helpen, gaan we anders communiceren dan u van ons gewend bent. Wij willen u graag zo gericht mogelijk informatie geven voor uw bedrijf. Hiervoor willen wij direct contact met u opnemen via e-mail. Wij vragen u daarom om ons het e-mailadres te mailen waarop u onze informatie wilt ontvangen. Stuur uw e-mail naar teamba@rvo.nl en laat ons weten over welke sector u berichten wilt krijgen.

Wij verwerken uw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Uiteraard gebruiken wij uw e-mailadres alleen voor informatie die voor u relevant is. Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Ook kunt u de berichten altijd stopzetten.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij vragen over:

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.