Service menu right

Opening inschrijving rundvlees augustus 2020

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 24 juli 2020 | Gewijzigd op: 24 juli 2020

Nieuwsbericht 20.053 – In augustus kunt u invoercertificaten aanvragen voor diverse regelingen in de rundersector. Met zo'n certificaat kunt u rundvlees invoeren met een verlaagd of 0%-tarief. De Europese Commissie wijst het rundvlees nog dezelfde maand toe.

Beschikbare hoeveelheid en zekerheidstelling

In de tabel die u onderaan dit bericht kunt downloaden staan de regelingen waarvoor u in augustus kunt aanvragen. Hier vindt u ook informatie over de beschikbare hoeveelheid rundvlees, de te stellen zekerheid en hoelang het importrecht en het invoercertificaat geldig zijn. De zekerheid stelt u tegelijkertijd met uw aanvraag. Meer informatie daarover vindt u op onze pagina Zekerheid.

Aanvraag indienen

U kunt uw aanvraag voor Hilton beef uit de Verenigde Staten en Canada indienen van 3 tot en met 5 augustus. Voor Canadees rundvlees kunt u aanvragen van 3 tot en met 7 augustus. Op de laatste dag van de inschrijving sluit de aanvraagperiode om 13:00 uur.

Hilton beef kunt u digitaal aanvragen, Canadees rundvlees niet. U kunt aanvragen via mijn.rvo.nl onder Direct regelen. Kies voor Hilton beef de optie individueel invoercertificaat aanvragen. Kies voor Canadees rundvlees de optie Invoercertificaat zonder rechtenoverdracht aanvragen.

Toewijzing

De Europese Commissie (EC) publiceert de toewijzing voor Hilton beef uit de Verenigde Staten en Canada rond 17 augustus publiceren. Voor de overige regelingen is dat rond 21 augustus. Zijn er voor een regeling geen aanvragen ingediend of zijn alle aanvragen 100% toegewezen, dan publiceren wij geen toewijzingen. U vindt de toewijzingen van de aanvragen na hun publicatie in de openbare database (pdf) van de EC.

Meer weten?

Lees meer over de regelingen en de toewijzing op onze informatiepagina Invoer rundvlees.

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bel bij vragen over:

  • uw aanvraag: 088 042 6732
  • uw zekerheid: 088 042 6600

Download: