Opening inschrijving rundvlees maart 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Opening inschrijving rundvlees maart 2021

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 26 februari 2021 | Gewijzigd op: 26 februari 2021

Nieuwsbericht 21.007 – In maart kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor verschillende regelingen in de rundersector. Met een invoercertificaat kunt u rundvlees invoeren met een verlaagd of 0%-tarief.

Beschikbare hoeveelheden en zekerheidstelling

In de tabel onder 'Download' staan de regelingen waarvoor u in maart kunt aanvragen. Hierbij vindt u informatie over de beschikbare hoeveelheden, de te stellen zekerheid en hoelang het importrecht en het invoercertificaat geldig zijn. De zekerheid stelt u tegelijkertijd met uw aanvraag. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Zekerheid.
 

Aanvraag indienen

U kunt uw aanvraag van 1 tot en met 5 maart 2021 indienen via de pagina Rundvlees invoeren op mijn.rvo. Voor alle regelingen geldt dat wij de aanvraag uiterlijk op de laatste dag om 13:00 uur moeten hebben ontvangen.

Voor uw digitale aanvraag heeft u nodig:

  • eHerkenning niveau 2+
  • TAN-codes
  • Machtigingen voor collectieve aanvragen
  • Het nieuwe 9-cijferige relatienummer

Toewijzing

De Europese Commissie publiceert de toewijzing van de aanvragen in een openbare database (pdf). Voor Hilton beef uit de Verenigde Staten en Canada wordt de toewijzing rond 17 maart gepubliceerd. Voor de overige regelingen is dat rond 23 maart. Zijn er voor een regeling geen aanvragen ingediend of zijn alle aanvragen 100% toegewezen, dan publiceren wij geen toewijzingen.

Voortaan informatie via de mail

Om u beter van dienst te zijn, gaan we anders communiceren dan u van ons gewend bent. Wij willen u graag zo gericht mogelijk informatie geven voor uw bedrijf. Hiervoor willen wij direct contact met u opnemen via e-mail. Wij vragen u daarom om ons het e-mailadres te mailen waarop u onze informatie wilt ontvangen. Stuur uw e-mail naar teamba@rvo.nl en laat ons weten over welke sector u berichten wilt krijgen.

Wij verwerken uw gegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Uiteraard gebruiken wij uw e-mailadres alleen voor informatie die voor u relevant is. Wij delen uw e-mailadres niet met derden. Ook kunt u de berichten altijd stopzetten.

Meer weten?

Heeft u vragen? Bel ons dan. Bij vragen over:

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.