Opening inschrijving rundvlees september 2018

Meer artikelen
Argentijnse koeien

Gepubliceerd op: 29 augustus 2018 | Gewijzigd op: 29 augustus 2018

Nieuwsbericht 18.069 - In september kunt u importrechten of invoercertificaten aanvragen voor diverse regelingen in de rundersector. Met een invoercertificaat kunt u invoeren met een verlaagd of 0%-tarief.

Aanvragen

In de tabel bij Downloads staan de regelingen waarvoor u in september een aanvraag kunt indienen. Hierbij vindt u informatie over de beschikbare hoeveelheden, de te stellen zekerheid en de geldigheidsduur van importrecht en invoercertificaat.

U kunt uw aanvraag voor Hilton beef uit de Verenigde Staten en Canada indienen van 3 tot en met 5 september. Voor de overige regelingen kunt u indienen van 3 tot en met 7 september. Voor alle regelingen geldt dat aanvraagformulieren uiterlijk op de laatste dag om 13:00 uur bij ons binnen moeten zijn.

Dien uw aanvraag digitaal in via mijn.rvo.nl. U vindt het aanvraagformulier op de pagina Runderen en rundvlees invoeren, onder Direct regelen. Vraagt u aan voor een regeling waarbij u een echtheidscertificaat nodig heeft? Dan kunnen wij uw aanvraag pas in behandeling nemen na ontvangst van een orgineel echtheidscertificaat en een kopie conform.

Zekerheid

De zekerheid per regeling staat vermeld in de tabel bij Download. Meer informatie over het stellen van zekerheid vindt u op de informatiepagina Zekerheid.

Toewijzing

De Europese Commissie publiceert de toewijzing van de aanvragen in een database. Voor Hilton beef uit de Verenigde Staten en Canada zal de toewijzing rond 17 september gepubliceerd worden. Voor de overige regelingen zal dat rond 23 september zijn. Zijn er voor een regeling geen aanvragen ingediend of zijn alle aanvragen 100% toegewezen, dan publiceert RVO.nl geen toewijzingen.

Meer informatie

Meer informatie over de invoerregelingen in de rundersector vindt u op de informatiepagina Rundersector. Meer informatie over digitaal aanvragen vindt u op onze informatiepagina Digitaal aanvragen.

Heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met ons.

  • bij vragen over de regeling: 088 042 6850
  • bij vragen over uw aanvraag: 088 042 6732
  • bij vragen over uw zekerheid: 088 042 5831 of 088 042 4468

Download:

Service menu right