Opening inschrijving varkensvlees maart 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Opening inschrijving varkensvlees maart 2021

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 26 februari 2021 | Gewijzigd op: 26 februari 2021

In maart kunt u invoercertificaten voor varkensvlees aanvragen. Invoercertificaten geven u het recht om producten tegen een verlaagd of een 0%-tarief in te voeren.

Beschikbare hoeveelheden en zekerheidstelling

In de tabel onder Download vindt u per regeling de beschikbare hoeveelheid en de zekerheid die u moet stellen. De zekerheid stelt u tegelijkertijd met uw aanvraag. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Zekerheid.

Aanvraag indienen

Voor deze inschrijving kunt u tussen 1 tot en met 5 maart 2021, uiterlijk om 13:00 uur, digitaal aanvragen via mijn.rvo.nl. Het aanvraagformulier vindt u op de pagina Varkensvlees invoeren, onder Direct regelen. 

Voor uw digitale aanvraag heeft u nodig:

  • eHerkenning niveau 2+
  • TAN-codes
  • Machtigingen voor collectieve aanvragen
  • Het 9-cijferige relatienummer

Toewijzing

De Europese Commissie publiceert de toewijzingen rond 23 maart op een openbare website (pdf). Als er geen aanvragen zijn ingediend of als alle aanvragen volledig zijn toegewezen, publiceert RVO geen toewijzingen.

Uw e-mailadres voor verbeterde dienstverlening

Om u beter van dienst te zijn, stappen we over op een andere manier van communiceren dan u van ons gewend bent. Wij willen u zo gericht mogelijke informatie geven die belangrijk is voor specifiek uw bedrijfswerkzaamheden.

Hiervoor willen wij u direct benaderen via e-mail. Daarvoor hebben wij uw e-mailadres nodig. Wij willen u daarom vragen om ons te mailen met het met het e-mailadres waar u onze informatie op wilt ontvangen. Stuur uw mail naar teamba@rvo.nl en laat ons weten over welke sector u berichten wilt ontvangen.

Wij verwerken uw gegevens volgens de geldende regels van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Uiteraard gebruiken wij uw e-mailadres alleen voor informatie die voor u relevant is. Uw e-mailadres wordt niet gedeeld met derden. Ook kunt u de berichtgeving altijd stopzetten.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op. Bij vragen over:

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.