Praat mee over de betaling van de Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Praat mee over de betaling van de Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 23 december 2020 | Gewijzigd op: 23 december 2020

AVINED is de brancheorganisatie van de pluimveesector. Zij stelt voor om alle ondernemers in de sector mee te laten betalen aan de Onderzoeks- en innovatieagenda. Ook de niet-leden van de organisatie. Wat vindt u hiervan? U kunt reageren tot en met 18 januari 2021.

Voorstel van de brancheorganisatie

Het voorstel van AVINED gaat niet alleen over het betalen voor de Onderzoeks- en innovatieagenda. Ook stellen zij voor dat alle ondernemers zich laten registreren en hun gegevens delen. De organisatie heeft de minister gevraagd om deze maatregel voor de sector algemeen verbindend te verklaren (AVV). Dat betekent dat de maatregel voor alle ondernemers in een sector geldt.

Reageren via internetconsultatie

Via internetconsultatie kunt u reageren op voorstellen voor nieuwe wetten en regels. Op de website van overheid.nl staat het voorstel van de brancheorganisatie. Iedereen mag reageren op het voorstel.

Over de nieuwe regeling

Het voorstel van de brancheorganisatie heet Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse Pluimveesector 2021-2027. De officiële einddatum van het programma is 31 december 2027. U geeft uw mening over de verplichte betaling voor de eerste periode van het programma. 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.