Praat mee over het voorstel voor een duurzame kalversector | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Praat mee over het voorstel voor een duurzame kalversector

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 1 juni 2021 | Gewijzigd op: 01 juni 2021

De Stichting Brancheorganisatie Kalversector (SBK) heeft een voorstel gemaakt voor een duurzame kalversector. Dit staat in het programma Onderzoek en Innovatie voor een duurzame kalversector 2021-2027. SBK stelt voor dat alle ondernemers in de sector meebetalen aan dit programma. Wat vindt u hiervan? U kunt tot en met 18 juni 2021 uw reactie geven.

Voorstel van de brancheorganisatie

SBK wil alle ondernemers in de sector verplicht mee laten betalen aan het programma Onderzoek en Innovatie. Ook als u geen lid bent van de brancheorganisatie. Daarnaast moeten alle ondernemers zich hiervoor registreren en hun gegevens delen.De organisatie heeft de minister gevraagd om deze maatregel voor de sector algemeen verbindend te verklaren (AVV). AVV betekent onder andere dat een maatregel geldt voor alle ondernemers in een sector.

Wat vindt u hiervan?

U kunt reageren op voorstellen voor nieuwe wetten en regels. Dit gaat via een internetconsultatie. Op www.internetconsultatie.nl/onderzoeksprogramma staat het voorstel van de brancheorganisatie. Hier stuurt u ook uw reactie op. U geeft uw mening over de verplichte betaling voor de eerste periode van het programma. Reageren kan tot en met 18 juni 2021.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.