Service menu right

Regeling Elektrische Personenauto’s Particulieren gewijzigd

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 16 oktober 2020 | Gewijzigd op: 19 oktober 2020

Wilt u een nieuwe elektrische personenauto kopen of leasen? Dan kunt u nog tot en met 29 oktober 2020 in aanmerking komen voor de subsidie van € 4000.

De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) is erg populair onder autobezitters. Voor nieuwe elektrische auto’s is in 2020 meer subsidie aangevraagd dan het beschikbare jaarbudget.

Nieuwe auto’s

Vraagt u na 29 oktober 2020 aan, dan wordt uw aanvraag afgewezen vanwege het ontbreken van budget. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet u een koop- of leaseovereenkomst hebben die niet ouder is dan 60 dagen.
Vanaf 1 januari 2021 is er nieuw budget beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor dit budget moet de overeenkomst op 1 januari 2021 of later gesloten zijn.

Gebruikte auto’s

Voor gebruikte auto’s is er op dit moment nog wel subsidiebudget voor 2020. Hiervoor geldt dat u subsidie kunt aanvragen zolang er budget beschikbaar is.

Meer weten

Kijk op rvo.nl/sepp.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.