Service menu right

Ruim 17.000 ondernemers uitgenodigd voor BGT-check

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 30 oktober 2020 | Gewijzigd op: 30 oktober 2020

De BGT-check zit er bijna op voor 2020. We vroegen meer dan 17.000 relaties om de topografische grenzen van hun percelen te controleren. Gebruikt u landbouwgrond en heeft u nog geen uitnodiging gekregen? In het voorjaar van 2021 gaan we verder met de BGT-check.

Ruim 65% vult BGT-check in

Van de uitgenodigde ondernemers maakte ruim 65% gebruik van de BGT-check om de grenzen te controleren. Daarvan plaatste ongeveer 40% één of meer opmerkingen. Tot nu toe beoordeelden we ruim 200.000 opmerkingen. Vaak bespraken we ze ook met de ondernemer. Als het nodig was, pasten wij de BGT-grens aan. 
 

Nieuwe topografische kaart

De topografische grenzen veranderen omdat we gaan werken met een nieuwe topografische kaart: de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). In de BGT-check is het verschil te zien tussen de bestaande grenzen en de BGT-grenzen. Ondernemers die het niet eens zijn met de grenzen kunnen in de BGT-check een opmerking plaatsen. We hebben de laatste uitnodigingen verstuurd voor 2020. Deze ondernemers ronden de komende weken de BGT-check af.

Meer weten? 

Alles over de BGT en de BGT-check vindt u op onze informatiepagina Basisregistratie Grootschalige Topografie 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.