RVO stelt eLoket langer open voor WBSO aanvragen | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

RVO stelt eLoket langer open voor WBSO aanvragen

Meer artikelen
WBSO foto jaarverslag 2019 header
Gepubliceerd op: 5 maart 2021 | Gewijzigd op: 05 maart 2021

RVO heeft de planning van de volledige overgang naar het nieuwe WBSO-aanvraagportaal bijgesteld. Naar verwachting kunt u medio september 2021 al uw WBSO-zaken regelen in het nieuwe aanvraagportaal.

Op 20 oktober 2020 opende RVO een nieuw aanvraagportaal voor de WBSO naast het eLoket. De verwachting was dat u vanaf 1 april 2021 al uw WBSO-zaken zou kunnen regelen in dit nieuwe aanvraagportaal: het indienen van een aanvraag, het melden van de realisatie en het doorgeven van BSN-nummers.

Optimaal aansluiten op wensen

Hoewel we flinke stappen zetten, gaat de ontwikkeling minder snel dan gepland. Een deel van de ontwikkelcapaciteit is bijvoorbeeld hard nodig voor het uitvoeren van diverse (corona)steunmaatregelen voor het Nederlandse bedrijfsleven. 
We vinden het belangrijk dat het nieuwe aanvraagportaal optimaal aansluit bij de wensen van de gebruikers, zowel intern als extern. Hier is tijd voor nodig. Daarom stellen we de planning bij. Naar verwachting kunt u medio september 2021 al uw WBSO-zaken regelen in het nieuwe aanvraagportaal. Totdat het zover is, kunt u ook terecht in eLoket. Wij stellen u tijdig op de hoogte van de planning via deze website.

Wat betekent dit voor u? 

Lees meer over aanvragen via het nieuwe aanvraagportaal.

Doorgeven BSN's en realisatie melden ongewijzigd

Het doorgeven van burgerservicenummers (BSN’s) en het melden van de realisatie (mededeling) verloopt nog via eLoket. U heeft hiervoor eH1 nodig. Vanaf 1 juli 2021 is eH3 verplicht. 

Meer weten?

Kijk op de WBSO-pagina of stuur een e-mail naar wbso@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.