Service menu right

RVO.nl wint prijs met Brexit Impact Scan

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 25 september 2019 | Gewijzigd op: 23 oktober 2020

RVO.nl (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) heeft met de Brexit Impact Scan de RBB Award 2019 gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt door de Rijksbrede Benchmark Groep (RBB Groep), een initiatief van 42 dienstverlenende organisaties in de publieke sector.

Ieder jaar nomineert de RBB Groep 3 inzendingen die tijdens het jaarlijkse congres mogen pitchen voor de Award. RVO.nl nam het op 23 september in Den Bosch op tegen DUO en de Dienst Terugkeer & Vertrek. De RBB Award is door het publiek toegekend aan het meest actuele, originele en deelbare onderwerp. 

Brexit Impact Scan

De Brexit Impact Scan bundelt informatie van de KVK, Belastingdienst, Douane, NVWA, de ambassade in Londen en diverse ministeries. Na het invullen van de Scan weet een ondernemer hoe het bedrijf, op de belangrijkste thema’s, moet omgaan met de gevolgen van Brexit.

Inmiddels is de Brexit Impact Scan al 90.000 keer bezocht. De dienstverlening wordt goed gewaardeerd door gebruikers, die met hun feedback bovendien meehelpen de scan te verbeteren.

Regelhulpen

De Brexit Impact Scan is een van de 22 Regelhulpen van RVO.nl. De apps van Regelhulpen helpen bedrijven, burgers en ambtenaren om ingewikkelde informatie te vereenvoudigen tot een advies op maat. Andere voorbeelden zijn de AVG-Regelhulp, Drones en Wetchecker energiebesparing.

Bekijk alle regelhulpen op digitaleoverheid.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.