Subsidie POP3 Jonge landbouwers open vanaf 3 december

Meer artikelen
boer in aardappelveld
Gepubliceerd op: 30 november 2018 | Gewijzigd op: 30 november 2018

Vanaf 3 december kunt u de POP3-subsidie Jonge landbouwers aanvragen. Uw aanvraag moet op 8 februari 2019 om 17.00 uur bij ons binnen zijn. Voor de 4e openstelling van deze subsidie is de investeringslijst opgesteld in samenwerking met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK).

De overheid wil jonge landbouwers onder de 41 jaar stimuleren en ondersteunen. Met deze subsidie steunt de overheid agrarisch ondernemers bij een bedrijfsovername met de aanschaf van duurzame investeringen. Daarmee kunnen zij beter inspelen op marktontwikkelingen en wensen van de samenleving. De subsidie is onderdeel van het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP).

Investeringslijst en voorwaarden

De investeringslijst met de categorie├źn waarin u kunt investeren en de voorwaarden per provincie worden op dit moment verder uitgewerkt. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Persoonlijk relatienummer

U vraagt deze subsidie aan met uw persoonlijke relatienummer. Hiervoor logt u in met uw eigen DigiD. Als u nog geen persoonlijk relatienummer heeft, dan wordt dit automatisch aangemaakt als u voor het eerst inlogt met uw DigiD. U logt dus niet in voor uw bedrijf met eHerkenning.

Lukt het niet om een persoonlijk relatienummer aan te maken? Neem dan contact met ons op. Zorg ervoor dat u dit op tijd regelt.
 

Service menu right