Subsidie voor samenwerkingsprojecten in de visserij open op 3 september

Meer artikelen
Samenwerkingsprojecten wetenschap en visserij

Gepubliceerd op: 28 augustus 2018 | Gewijzigd op: 28 augustus 2018

Wilt u een project uitvoeren dat is gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling in de visserij? En bent u visser, visserijorganisatie, ANBI, (semi)overheid of een samenwerkingsverband van minimaal 2 van deze partijen? Dan kunt u vanaf 3 september subsidie aanvragen voor het uitvoeren van innovatieprojecten. Uw aanvraag moet uiterlijk 1 oktober 2018 om 17.00 uur bij ons binnen zijn.

Bespreek uw projectidee

Heeft u een idee voor een project en wilt u weten of het idee voor deze subsidie in aanmerking komt? U kunt uw projectidee naar ons toesturen om dit te laten bekijken voordat u een aanvraag indient.

Stuur een e-mail naar visserijsubsidies@rvo.nl. Vermeld in uw e-mail alvast uw projectidee, het conceptvoorstel, uw vragen en uw telefoonnummer. Wilt u een afspraak maken? Geef dit dan aan in uw e-mail. De afspraak vindt plaats op onze vestiging in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 2). Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Hoeveel subsidie?

Er is een budget van € 4 miljoen beschikbaar voor deze subsidie. Per project ontvangt u maximaal € 1 miljoen subsidie. Het maximale subsidiepercentage is afhankelijk van de grootte en het type van uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze subsidie? Lees het op onze informatiepagina Samenwerkingsprojecten wetenschap en visserij. Deze subsidie wordt gefinancierd uit het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV).

Service menu right