Subsidieregeling DHI open vanaf 15 januari 2019

Meer artikelen
quickscan subsidie dhi tablet

Gepubliceerd op: 11 januari 2019 | Gewijzigd op: 11 januari 2019

De subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) is open vanaf 15 januari 2019. U kunt het hele jaar door een aanvraag indienen.

Heeft u interesse in buitenlandse markten? Wilt u uw internationale ambities naar een hoger niveau tillen? Dan is DHI wellicht interessant voor u.

Met succes internationaal zakendoen

Met deze subsidie helpt het ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse bedrijven om met succes internationaal zaken te doen.

Met de DHI subsidieregeling kunt u uw product of technologie demonstreren in het buitenland. Ook kunt u onderzoeken of een investering voor uw onderneming haalbaar is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom op maandag 11 februari naar het gratis netwerkevenement bij de Rijksdienst van Ondernemend Nederland in Den Haag.

Vul eerst de quickscan in

Heeft u een concreet plan? Vul dan eerst de Quickscan in. Zo toetsen wij of uw idee binnen de DHI-regeling past. Op basis van ons advies besluit u of u een aanvraag indient. U kunt het hele jaar door subsidie aanvragen. We verwerken de aanvragen voortaan op basis van 'first come first serve'.

Meer informatie

Meer informatie over DHI is te vinden op onze informatiepagina DHI.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met RVO.nl via e-mail, telefoon of social media.

Service menu right