Subsidieregels investeringen in stalinnovaties aangepast | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Subsidieregels investeringen in stalinnovaties aangepast

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 1 april 2021 | Gewijzigd op: 02 april 2021

Voor de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen gelden nieuwe regels. We zetten de belangrijkste veranderingen in de subsidieregels op een rij. Bent u pluimveehouder en wilt u de subsidie aanvragen? Dat kan vanaf 19 april 2021.

Belangrijkste veranderingen

Wilt u subsidie aanvragen om uw stal op een brongerichte manier te verduurzamen? Dit zijn de belangrijkste veranderingen in de subsidieregels:

  • De maximale subsidie wordt € 50.000 per stal en € 200.000 per veehouderijlocatie. Dat is € 15.000 meer voor iedere stal en € 60.000 meer voor een veehouderijlocatie.
  • Verdelen we het budget? Dan kijken we niet meer of u uw techniek in een nieuwe of bestaande stal installeert. U krijgt alleen voorrang als de locatie van uw pluimveehouderij in het pluimveedichtgebied ligt.
  • Na de beslissing over uw subsidieaanvraag heeft u 3 jaar om uw project af te ronden. Dat is een jaar langer.

Aanvragen en meer weten?

Aanvragen kan van 19 april tot en met 31 mei 2021, 17:00 uur. Kijk of en hoe u met de subsidie kunt investeren in bewezen innovaties voor stallen.

Deze subsidie valt onder de Subsidiemodules brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv). Ook bekend als de investeringsmodule van de Sbv. Meer informatie hierover leest u op Subsidie voor innovatie en verduurzaming van stallen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.