Service menu right

Toewijzing invoercertificaten knoflook derde deelperiode 2020/2021

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 23 oktober 2020 | Gewijzigd op: 23 oktober 2020

Nieuwsbericht 20.073 - De toewijzingen van de aanvragen voor invoercertificaten verse knoflook zijn gepubliceerd. Hiervoor kon u van 1 tot en met 7 oktober 2020 aanvragen indienen.

Toewijzing

Voor de contingenten voor knoflook van oorsprong uit China is meer aangevraagd dan er beschikbaar is. De Europese Commissie heeft voor deze contingenten de volgende toewijzingspercentages vastgesteld:

  • Traditionele importeurs, contingent 09.4105: 87,520688%
  • Nieuwe importeurs, contingent 09.4100: 0,581014%

Voor de andere contingenten is er minder aangevraagd dan er beschikbaar is. Heeft u hiervoor aangevraagd? Dan krijgt u invoercertificaten voor de door u aangevraagde hoeveelheid.

Meer informatie

Op onze informatiepagina Invoer knoflook vindt u alle informatie over deze regeling.

U kunt de toewijzingen ook zelf bekijken op de openbare website van de Europese Unie (pdf). Selecteer eerst de taal, dan het jaartal, vervolgens de sector en tenslotte het gewenste volgnummer van het contingent.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.