Service menu right

Toewijzing invoercertificaten rijst oktober 2020

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 23 oktober 2020 | Gewijzigd op: 23 oktober 2020

Nieuwsbericht 20.074 - In oktober kon u invoercertificaten aanvragen voor verschillende tariefcontingenten in de sector rijst. De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen bekendgemaakt.

Toewijzing

Alleen voor het contingent 09.4138 (rijst uit alle landen buiten de EU) is er meer aangevraagd dan er beschikbaar is. Voor dit contingent heeft de EC een toewijzingspercentage van 0,790776% vastgesteld. Heeft u voor dit contingent aangevraagd? Dan krijgt u een invoercertificaat met dit percentage van de door u aangevraagde hoeveelheid.

Voor de andere contingenten is er minder aangevraagd dan er beschikbaar is of er zijn geen aanvragen ingediend. Heeft u hiervoor aangevraagd? Dan krijgt u invoercertificaten voor de hoeveelheid die u heeft gevraagd.

Meer weten?

Meer informatie over invoer in de rijstsector vindt u op de pagina Regeling invoer rijst.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Bel bij vragen:

  • over de regeling: 088 042 6729
  • over uw zekerheid: 088 042 6600

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.