Uitbreiding topografische grenzen met landschapselementen

Meer artikelen

Gepubliceerd op: 5 maart 2019 | Gewijzigd op: 5 maart 2019

Als landbouwer registreert u uw percelen landbouwgrond en landschapselementen in Mijn percelen. In 2019 ziet u hier ook de grenzen van uw landschapselementen die horen bij hout, water en riet. Dit ziet u met de optie Topografische grenzen via de legenda in Mijn percelen. Eerder waren dit alleen de grenzen van de oppervlakte landbouwgrond. Door de uitbreiding van de topografische grenzen ziet u nu beter waar de landschapselementen liggen.

Intekenen landschapselement

Een nieuw landschapselement tekent u in op de topografische grenzen of u neemt de topografische grenzen van het perceel over. Heeft u het landschapselement al ingetekend? Dan legt u de landschapselementen in 2019 op de topografische grenzen. U zag eerder geen grenzen om uw landschapselementen. Hierdoor tekende u uw landschapselementen buiten de topografische grenzen in.

Welke gewascodes

Op dit moment ziet u alleen de landschapselementen die horen bij de gewascodes voor hout, water en riet. Wilt u weten welke landschapselementen dit zijn en welke gewascodes hierbij horen? Lees meer op de pagina Percelen registreren.

Meer landschapselementen

De topografische grenzen gaan we nog verder uitbreiden. Nu staan er landschapselementen in die horen bij hout, water en riet. Als er meer landschapselementen bijkomen, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten.

Meer informatie

Meer informatie over topografische grenzen leest u op de pagina Percelen registreren. Hulp nodig bij het intekenen van uw percelen? Neem dan contact met ons op.

Service menu right