Vanaf 1 maart wijziging I&R schapen en geiten

Meer artikelen

Gepubliceerd op: 22 februari 2019 | Gewijzigd op: 22 februari 2019

Als u schapen of geiten houdt, krijgt u te maken met een wijziging. Vanaf 1 maart betaalt u voor een herstelmelding die wij voor u doen. Dat gebeurt alleen als u het niet zelf binnen 21 dagen doet nadat wij u hierover hebben geïnformeerd.

Controle en herstellen van meldingen schapen en geiten

Alle meldingen die u registreert in I&R, controleren wij. Bij een afwijking kan een dierblokkade worden opgelegd. U mag het dier dan niet aan- of afvoeren. U ontvangt van ons een Overzicht maatregelen en meldingen I&R. Hierop staat hoe u de melding kunt herstellen. Doet u dat niet binnen 21 dagen? Dan doen wij dat. Vanaf 1 maart brengen wij hiervoor kosten in rekening.

Controleer zelf regelmatig de status van uw meldingen in I&R. U kunt dan zelf op tijd fouten herstellen. Zo voorkomt u dat wij dit doen en u hiervoor moet betalen.

Melding via I&R app

Wilt u snel inzicht in uw meldingen? Download dan de app I&R Dieren in de App Store of de Play Store. Hiermee krijgt u een bericht op uw telefoon als er sprake is van onjuiste of onvolledige meldingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de hoogte van de kosten, controle en herstellen van meldingen en de app? Lees het op deze pagina’s:
Schapen en geiten melden
Schapen en geiten: controle en herstellen meldingen
App I&R dieren

Service menu right