Vernieuwde subsidie Urban Energy opent 1 april

Meer artikelen
zonnepanelen Nimmerdor

Gepubliceerd op: 28 februari 2019 | Gewijzigd op: 28 februari 2019

Onderzoekt of ontwikkelt u producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur? En dat alles voor de gebouwde omgeving? Dan is de vernieuwde subsidie Urban Energy mogelijk interessant voor u.

De Urban Energy subsidieregeling richt zich specifiek op innovatieprojecten als de opwekking van zonne-energie via PV-technologie├źn en de integratie van zonnestroomsystemen op daken, in gevels en ook in het buitengebied. Ook projecten voor civiele infrastructuur en op water (drijvende systemen) komen bijvoorbeeld in aanmerking.

Wijzigingen Urban Energy

De subsidie Urban Energy is op een aantal punten veranderd. In 2018 waren er 6 Urban Energy-programmalijnen, waaronder Programmalijn 0 over kortetermijninnovaties aardgasloze wijken, woningen en gebouwen. Dit onderdeel is nu ondergebracht bij de DEI+regeling.

Ook de inhoudelijke beschrijvingen van de programmalijnen zijn aangepast. De nieuwe programmalijnen en uitgebreide informatie over alle wijzigingen vindt u op de pagina's van Urban Energy.

Meer weten?

Service menu right