Vraag nu subsidie voor Innovatieprojecten rendementsverbetering aan

Meer artikelen
Gevangen vis

Gepubliceerd op: 6 november 2018 | Gewijzigd op: 6 november 2018

Wilt u een project uitvoeren dat zich richt op rendementsverbetering in de visserijketen? Producentenorganisaties voor visserijproducten, marktdeelnemers uit de visserijsector of samenwerkingsverbanden hiervan kunnen nu subsidie aanvragen voor het uitvoeren van innovatieprojecten.

Hoeveel subsidie

Voor deze subsidie is € 2,5 miljoen beschikbaar. Het maximale subsidiepercentage is afhankelijk van de grootte en het type van uw organisatie.

Bent u een mkb-onderneming? Dan krijgt u maximaal 50% van de subsidiabele kosten vergoed. Bent u geen mkb'er? Dan krijgt u maximaal 30%. Per innovatieproject ontvangt u maximaal € 375.000 subsidie.

Aanvragen

U kunt de subsidie nu aanvragen. Uw aanvraag moet uiterlijk op 3 januari 2019 om 17.00 uur bij ons binnen zijn.

Bespreek uw projectidee

Heeft u interesse in de subsidie Innovatieprojecten rendementsverbetering? En weet u op basis van de informatie nog niet zeker of uw projectidee in aanmerking komt voor deze subsidie? U kunt uw projectidee naar ons toesturen om dit te laten bekijken voordat u een aanvraag indient.

Stuur een e-mail naar visserijsubsidies@rvo.nl. Vermeld in uw e-mail alvast uw projectidee, het conceptvoorstel, uw vragen en uw telefoonnummer. Wilt u een afspraak maken? Geef dit dan aan in uw e-mail. De afspraak vindt plaats op onze vestiging in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 2). Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de subsidie? Lees het op onze informatiepagina Innovatieprojecten rendementsverbetering. De subsidie wordt gefinancierd uit het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV).

Service menu right