Vrouwelijk innovatietalent gezocht!

Meer artikelen
Drie vrouwelijke ondernemers in gesprek tijdens een conferentie

Via de 5e editie van de EU-prijsvraag voor vrouwelijke Innovators ging de Europese commissie op zoek naar vrouwen, die bijzondere vernieuwingen ontwikkelden en deze op de markt brachten.

Aanmelden voor deze prijsvraag is niet meer mogelijk, de deadline was 15 november 2017. De wedstrijd stond open voor vrouwen in de hele EU die hun bedrijf vóór 1 januari 2016 hebben opgericht. De deelnemer of het bedrijf moet profiteren van publieke of particuliere onderzoeks- en innovatiefinanciering, zoals bijvoorbeeld Horizon 2020.

Internationale Vrouwendag

Op 8 maart 2018, Internationale Vrouwendag, maakt de jury de winnaars bekend. Kijk voor meer informatie op de EU-site van Women Innovators.

Horizon 2020

Horizon 2020 is het programma van de Europese Commissie om Europees onderzoek en innovatie te stimuleren. Met Horizon 2020 willen de Europese Commissie en de Nederlandse overheid wetenschap en innovatie stimuleren in het bedrijfsleven en de academische wereld. Zo kunnen zij het concurrentievermogen van Europa vergroten.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is nationaal contactpunt (NCP) voor dit programma. Lees meer over Horizon2020.

 

Service menu right