Wie wint de Kristalprijs 2018?

Meer artikelen
MVO Ketenverantwoordelijkheid header

Gepubliceerd op: 12 juli 2018 | Gewijzigd op: 12 juli 2018

Hoe transparant is een organisatie over de ketens waarin het opereert, over de mogelijke risico’s voor het bedrijf en de (in)directe risico’s voor mens, milieu en natuurlijk kapitaal?

Ketentransparantie is één van de basisprincipes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Weet u een organisatie met inspirerende voorbeelden in maatschappelijk transparante verslaggeving? Nomineer dan deze organisatie voor de Kristalprijs 2018!

Meest inspirerende voorbeeld

Veel organisaties zijn transparant over een (deel van) hun ketens, andere bedrijven worstelen nog met ketenverantwoordelijkheid en de transparantie daarover. De organisatie met het meest inspirerende transparante voorbeeld van ketentransparantie in het jaarverslag wint de Kristalprijs 2018.

Meer informatie

Meer weten over hoe u nomineert? Of over de achtergronden van de Kristalprijs en de Transparantiebenchmark? Lees het op Transparantiebenchmark.nl. Aanmelden kan tot en met 7 september.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Kristalprijs, in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Service menu right