Service menu right

Winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs 2020 is bekend

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 10 januari 2020 | Gewijzigd op: 10 januari 2020

Op 8 januari 2020 heeft Telersvereniging Prominent de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020 gewonnen. Haar leden maken de tuinbouwsector duurzamer met subsidie van GMO groenten en fruit.

GMO groenten en fruit

Leden van Prominent zijn ook lid van de producentenorganisatie Coöperatie DOOR. Deze producentenorganisatie maakt vanaf 2019 gebruik van de subsidie GMO groenten en fruit. Hiermee kunt u als producentenorganisatie subsidie krijgen om het productieproces te verbeteren en te verduurzamen. We zijn erg blij dat organisaties als Coöperatie DOOR hier gebruik van maken. Zo werken we samen aan een duurzame tuinbouwsector.

Voorbeeldfunctie

Prominent heeft de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020 gewonnen omdat zij haar leden niet alleen helpt met het verkopen van groenten en fruit. Ze helpt hen ook door onderzoeken te doen. En door te helpen bij het verbeteren van het productie- en verwerkingsproces van groenten en fruit. Met hun visie nemen zij volgens de jury een voorbeeldfunctie op zich.

Meer weten?

Kijk op onze pagina GMO groenten en fruit voor meer informatie over deze regeling. Of gebruik onze Subsidiewijzer om te zien of we u ook vooruit kunnen helpen.