Zorginnovaties succesvol exporteren? Luister naar deze podcast | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Zorginnovaties succesvol exporteren? Luister naar deze podcast

Meer artikelen
Man met robotarm
Gepubliceerd op: 8 juli 2021 | Gewijzigd op: 08 juli 2021

Bent u een ondernemer met een zorginnovatie? Wilt u die op de markt brengen in het buitenland? Laat u dan inspireren en informeren door de podcast over de Netherlands Business Support Office (NBSO). Deze podcast is onderdeel van 'MKB in Europa', een programma van ZonMw en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Ondernemers die stappen in het buitenland willen zetten, kunnen gebruikmaken van verschillende instrumenten. Het programma MKB in Europa informeert hierover. In deze podcast vertelt Mirjam Mulder van de NBSO in Duitsland, hoe deze RVO-steun er in de praktijk uitziet.

Podcast – NBSO Stuttgart

Netherlands Business Support Offices (NBSO) vindt u op veel plekken in de wereld. Deze handelskantoren helpen ondernemers op een praktische manier met zakendoen in het buitenland. Ze staan in kansrijke regio's waar geen Nederlandse ambassade of consulaat is.

In deze podcast vertelt Mirjam Mulder, Deputy Representative van de NBSO in Stuttgart, over de vragen die zij krijgt van Nederlandse ondernemers die de Duitse zorgmarkt willen betreden. Ook legt zij uit op welke manier de NBSO deze ondernemers ondersteunt, hen voorziet van goede informatie, en in contact brengt met de juiste zakenpartners op de Duitse zorgmarkt.

MKB in Europa

Met het programma MKB in Europa ondersteunen ZonMw en RVO bedrijven met zorginnovaties die voortkomen uit onderzoeksprojecten. Dit doen we door gerichte voorlichting en advies aan mkb'ers te geven en netwerkactiviteiten te organiseren. Denk hierbij aan het geven van informatie over financieringsinstrumenten en steun om mogelijke partners of klanten te vinden.

ZonMw

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de kennis die dit onderzoek oplevert, om de zorg en gezondheid te verbeteren.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.