One Single Hub winaars 2020 - clip Innofest | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

One Single Hub winaars 2020 - clip Innofest

Meer artikelen
 • Uitgeschreven tekst

  *Muziek speelt*

  Linda Vermaat – Innofest:
  Wij zijn Innofest en Innofest helpt innovatieve ondernemers met het testen van hun prototypes op festivals of andere living labs. Als je in het begin meteen gaat testen of je product gewild is door anderen, danwel of het goed werkt, dan kun je uiteindelijk impact maken en zo ook echt de wereld veranderen. Deze aanvraag heeft ervoor gezorgd dat wij gaan samenwerken met drie hele grote start-up namen in Nederland. Zij gaan nu samenwerken met onze methodiek. Dus in die zin helpt het heel erg het Nederlandse ecosysteem omdat wij nu de krachten bundelen en elkaar versterken. De aanvraagprocedure is zeker te doen. Stap één, ga er even rustig voor zitten, lees het allemaal even goed door. Eén van de dingen die ook belangrijk is, is dat je op verschillende partners moet aanhaken zodat je echt met elkaar het stuk moet gaan schrijven. Het is te gek dat de One Single Hub subsidie er is. Zo kunnen wij niet alleen maar ondernemers helpen uit Noord-Nederland, maar ook uit de rest van Nederland. Daar hebben wij heel veel zin in.

  Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verschijnt in beeld.

  Beeldtekst: Meer Informatie?
  Ga naar www.rvo.nl/OSH.
  Vragen?
  OSH@RVO.nl

  *Muziek stopt*

3 projecten die met de One Single Hub subsidie hun regionale supportprogramma uitbreiden. Innofest helpt innovatieve ondernemers met het testen van hun prototypes op festivals of andere living labs.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.