Brochure Onderneem, bespaar en innoveer, De overheid helpt | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Brochure Onderneem, bespaar en innoveer, De overheid helpt

16-11-2015

U heeft internationale plannen of innovatieve ideeën voor uw bedrijf. Om die te realiseren kunt u soms wat advies gebruiken. Ook de financiering rond krijgen is in de huidige economische tijden geen vanzelfsprekendheid.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. En met informatie over hoe u uw nieuwe product of proces kunt beschermenen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken.

RVO.nl werkt in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, ministerie van Economische Zaken, ministerie Onderwijs Cultuur en Wetenschappen, ministerie Infrastructuur en Milieu, ministerie van Financiën en de Europese Unie.
In deze brochure vindt u een overzicht van financiële, fiscale, duurzame en internationale regelingen die voor u als ondernemer interessant kunnen zijn.

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.