Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,05 seconden)

  1. Food Valley of China in Weifang, China
    PDF document | 749,03 KB | 17 januari 2017

    Food Valley China is een strategisch platform met als doel het bevorderen en moderniseren van de voedingsindustrie. Het doel is om het gebied te ontwikkelen tot een centrum voor: - Agro-food beurzen en handel; - Inspectie en kwaliteitscontrole; - Human resources en talent ontwikkeling; - Innovatie en incubatie; - samenwerking en uitwisselingen.

  2. Economisch overzicht en kansen van de province Shandong, China
    PDF document | 1,27 MB | 04 januari 2017

    De provincie Shandong biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in een groot aantal sectoren. Het NBSO-rapport 'Economic overview and opportunities of Shandong province' beschrijft de huidige stand van zaken en de richting waarin de provincie zich economisch ontwikkelt. Ook leest u over de belangrijkste steden, de voornaamste industrie├źn en kansen voor uw bedrijf. Bron: NBSO Jinan en Qingdao.