Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

9 resultaten

(in 0,11 seconden)

 1. Factsheet: E-commerce in Spanje
  PDF document | 362,73 KB | 09 december 2015

  Deze sectorschets gaat over de interessante mogelijkheden die de markt voor e-commerce van Spanje te bieden heeft. De schets biedt een overzicht van de recente ontwikkelingen, de kansen én de obstakels van deze markt. (Bron: NBSO Barcelona)

 2. Factsheet Mobile Communications in Spanje
  PDF document | 410,35 KB | 08 december 2015

  Deze sectorschets gaat over de interessante mogelijkheden die de stad Barcelona biedt op het gebied van mobiele communicatie. In de afgelopen jaren heeft Barcelona een centrale rol op zich genomen in de mobiele communicatie revolutie. Belangrijke oorzaken hiervan zijn de hoogopgeleide bevolking, internationaal georiënteerde bevolking en relatief lage arbeidskosten. Daarnaast is er sprake van een sterke concentratie van tech-bedrijven en een intensieve ondersteuning vanuit lokale overheden. Deze rol wordt verder gereflecteerd door de aanwezigheid van het grootste evenement in de sector: het Mobile World Congress. (Bron: NBSO Barcelona)

 3. Factsheet: Design in Spanje
  PDF document | 373,23 KB | 08 december 2015

  Deze sectorschets gaat over de design sector in Barcelona. Barcelona combineert een rijke creatieve traditie met een sterke recente groei in zaken activiteit en overheidssteun voor de creatieve sectoren. Deze sector met 108.000 werknemers en 6000 afgestudeerden van hoogwaardige opleidingsinstituten biedt grote mogelijkheden voor de voortrekkers van Dutch Design. (Bron NBSO Barcelona)