Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

5 resultaten

(in 0,09 seconden)

  1. Nanotechnology in Turkey
    PDF document | 3,67 MB | 20 augustus 2018

    Als het gaat om R&D-uitgaven investeert Turkije relatief het meeste in nanotechnologie. Dit wordt voor veel sectoren als een key enabling technology gezien. In het bijgaande artikel schetst het Innovatie Attaché Netwerk te Istanbul een beeld van deze investeringen in nanotechnologie. Verder geeft het rapport aanknopingspunten voor samenwerking met Nederlandse partijen.

  2. Nanotech in Brazilie.
    PDF document | 4,30 MB | 09 maart 2017

    Het IA netwerk Brazilië rapporteert de belangrijkste private en publieke spelers in nanotechnologie in Brazilië. Inclusief de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen in wetenschap, technologie, innovatie en beleid. Materialen, farmaceutica, cosmetica en textiel zijn segmenten met potentieel. Het omzetten van kennis in bedrijvigheid is één van de uitdagingen. Bron: IA netwerk Brazilië.