Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

15 resultaten

(in 0,07 seconden)

 1. Sector Scan The Energy Sector in Sierra Leone
  PDF document | 243,02 KB | 24 juli 2018

  De energiebehoefte van Sierra Leone is een stuk groter dan het aanbod. Het gebrek aan een betrouwbare energievoorziening is de belangrijkste belemmering voor de verdere ontwikkeling van het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die werken aan oplossingen voor creatieve stroomopwekking. Het rapport gaat vooral in op de kansen op het gebied van thermische elektriciteit, waterkracht, zonne-energie, biomassa en palmproducten.

 2. Renewable energy potential in Texas and business opportunities for the Netherlands
  PDF document | 1,93 MB | 02 januari 2018

  Er zijn veel kansen voor Nederlandse bedrijven in de energiesector in Texas. Zo beschikt de staat over een eigen energienetwerk en zijn er volop kansen voor duurzame energie. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de verschillende energiesectoren en de kansen daarin voor Nederlandse bedrijven. Bron: NBSO Houston.

 3. Groen Gas uit huisvuil
  PDF document | 230,03 KB | 15 augustus 2014

  Groen gas uit huisvuil In Groningen wordt organisch materiaal achteraf, in een fabriek, mechanisch uit het huishoudelijke afval gescheiden. Deze ‘organische natte fractie’ wordt al jarenlang vergist, waarna een wkk het biogas omzet in...

 4. Energie uit koffiedik
  PDF document | 305,44 KB | 15 augustus 2014

  Microsoft Word - duurzame warmte_SaraLee_Joure.doc Energie uit koffiedik In Joure staat sinds 1967 een koffiefabriek van Sara Lee Coffee (voorheen Douwe Egberts) met een eigen energiecentrale. De helft van het koffiedik uit de fabriek wordt...

Pagina's