Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

117 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Kansen in de Japanse gezondheidsbranche
  PDF document | 2,91 MB | 18 juni 2019

  Rapport met de trends, kansen en afwegingen voor Nederlandse ondernemers die interesse hebben in de Japanse gezondheidszorg. Met speciale aandacht voor de volgende gebieden: medische apparatuur, mobiliteit en vitaliteit, biotechnologie en medicijnen, e-gezondheidszorg en de bouw van ziekenhuizen.

 2. Zakendoen in Zuid-Duitsland
  PDF document | 1,33 MB | 23 mei 2019

  Wilt u met uw bedrijf de Zuid-Duitse markt op? Of wilt u meer weten over de kansen die Zuid-Duitsland u biedt? Dan is dit rapport voor u bedoeld. Bij het ondernemen in Duitsland staat u er namelijk niet alleen voor. Het Nederlandse buitenlandwerk van ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) is er om u te ondersteunen bij het zakendoen in het buitenland. Ook in Duitsland dus!

 3. 2013-06 Succesvolle matchmaking Maastricht UMC
  PDF document | 181,17 KB | 28 maart 2019

  2013-06 Succesvolle matchmaking Maastricht UMC. MJA/MEE Energie-efficiency, Gezondheidszorg. Een hoogtepunt was de ondertekening van een ‘Memorandum of Understanding’ met de Universiteit van Brunei, waarmee de uitwisseling van studenten tussen Maastricht UMC en het Bruneise instituut van gezondheidswetenschappen is bezegeld. De innovatie-adviseurs van de Nederlandse ambassade in Singapore - in samenwerking met de Singaporese MKB-organisatie SPRING - een matchmakingprogramma op 12 en 13 juni. Tijdens de diverse ontmoetingen spraken de delegatieleden met relevante vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen in Singapore

 4. UMC
  PDF document | 57,03 KB | 28 maart 2019

  Duurzame hotspots bij UMC Utrecht. Wegdekverwarming met restwarmte Universitair Medische Centra - Gezondheidszorg, MJA/MEE

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right