Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

5 resultaten

(in 0,11 seconden)

 1. TFHC Market Study. Opportunities for the Dutch Life Sciences & Health Sector in Texas.
  PDF document | 1,31 MB | 13 juni 2018

  Marktrapport van de Task Force Health Care (TFHC) en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Texas over de gezondheidszorgsector in Texas. Het rapport bevat zakelijke kansen voor organisaties en bedrijven actief in de Nederlandse Life, Sciences and Health sector, en aanbevelingen voor de organisaties en bedrijven in Nederland die kansen zien om in Texas te werken.

 2. Haven van Houston
  PDF document | 2,19 MB | 02 januari 2018

  Houston is een van de grootste petrochemische sectoren in de wereld en een gateway naar Mexico, Canada en Latijns-Amerika. De afgelopen jaren is het aantal investeringen in de petrochemische sector enorm toegenomen dankzij de toegang tot goedkope en continue beschikbare grondstof uit de schalievelden in Texas. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de haven en kansen voor Nederlandse bedrijven. Bron: NBSO Houston.

 3. Renewable energy potential in Texas and business opportunities for the Netherlands
  PDF document | 1,93 MB | 02 januari 2018

  Er zijn veel kansen voor Nederlandse bedrijven in de energiesector in Texas. Zo beschikt de staat over een eigen energienetwerk en zijn er volop kansen voor duurzame energie. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de verschillende energiesectoren en de kansen daarin voor Nederlandse bedrijven. Bron: NBSO Houston.

 4. Cybersecurity in San Antonio, Texas
  PDF document | 330,12 KB | 25 juli 2016

  San Antonio is de nummer twee van de VS als het om databeveiliging gaat. Daarom wordt deze stad ook wel ‘Cyber City USA’ genoemd. San Antonio is dé plek voor bedrijven en overheidsinstellingen op zoek naar oplossingen op het gebied van cybersecurity. Bron: NBSO Houston.

 5. Overstromingen in Houston
  PDF document | 93,29 KB | 03 mei 2016

  Binnen een jaar tijd is Houston, Texas meerdere keren getroffen door ernstige overstromingen. Dit artikel beschrijft de situatie en geeft aan dat Nederlandse expertise op het gebied van watermanagement uitkomst kan bieden bij het bestrijden van overstromingen. Bron: NBSO Houston.

Service menu right