Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

139 resultaten

(in 0,09 seconden)

 1. Factsheet GlobalStars Singapore
  PDF document | 144,55 KB | 26 juni 2019

  Factsheet Gobalstars Singapore Factsheet GlobalStars – Singapore Commissioned by the Ministry of Economic Affairs and Climate Policy The funding bodies Enterprise Singapore of Singapore, RVO.nl of The Netherlands, in cooperation with Innovate...

 2. 2013-06 Succesvolle matchmaking Maastricht UMC
  PDF document | 181,17 KB | 28 maart 2019

  2013-06 Succesvolle matchmaking Maastricht UMC. MJA/MEE Energie-efficiency, Gezondheidszorg. Een hoogtepunt was de ondertekening van een ‘Memorandum of Understanding’ met de Universiteit van Brunei, waarmee de uitwisseling van studenten tussen Maastricht UMC en het Bruneise instituut van gezondheidswetenschappen is bezegeld. De innovatie-adviseurs van de Nederlandse ambassade in Singapore - in samenwerking met de Singaporese MKB-organisatie SPRING - een matchmakingprogramma op 12 en 13 juni. Tijdens de diverse ontmoetingen spraken de delegatieleden met relevante vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, overheidsorganisaties en kennisinstellingen in Singapore

 3. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right