Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

35 resultaten

(in 0,17 seconden)

  1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
    PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

    In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

  2. Aquacultuur in Singapore marktkansenrapport
    PDF document | 1,66 MB | 20 maart 2017

    Uitgebreid overzicht van de aquacultuursector in Maleisië, inclusief trends en ontwikkelingen. Doel van het rapport is om kansen voor het Nederlandse bedrijfs- en onderzoeksleven in kaart te brengen. Bestemd voor geïnteresseerde Nederlandse bedrijven en voor onderwijs- en onderzoeksinstellingen met een link naar aquacultuur.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten