Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. E_mobility study Italy
    PDF document | 1,06 MB | 02 juli 2019

    Kansen en barrières voor Nederlandse ondernemers in de Italiaanse sector van e-mobiliteit. Deze studie geeft een overzicht van de overgang naar e-mobiliteit in Italië, met betrekking tot: de invoering van elektrische voertuigen (EV's), de ontwikkeling van infrastructuurnetwerken voor opladen, de verspreiding van e-bussen in het openbaar sectoren en andere vormen van e-mobiliteit (zoals e-scooters en e-bikes).

  2. Innoveren in klassiek Italië
    PDF document | 729,22 KB | 01 maart 2018

    Rapport over de mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers op het gebied van innovatie in Italië. De focus ligt op de sectoren water, creatief (mode en cultureel erfgoed), agrifood en tuinbouw & uitgangsmaterialen.