Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

24 resultaten

(in 0,13 seconden)

  1. Electric vehicles in Mexico
    PDF document | 670,22 KB | 20 mei 2019

    Rapport van de Nederlandse ambassade in Mexico over de industrie voor elektrische auto's in het land. Mexico gaat diesels verbieden vanaf 2025. De overheid stimuleert elektrisch transport en werkt aan hervormingen met meer duurzame energie en lagere prijzen voor electriciteit. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven. De ambassade heeft verschillende initiatieven op een rij gezet.

  2. Het rode goud van Mexico
    PDF document | 1,11 MB | 04 november 2016

    Zachtfruit is het vijfde belangrijkste landbouwproduct in Mexico. Het land bezet de vierde plaats in de wereldwijde zachtfruitteelt. Hoewel de interne markt voor kwalitatief en exclusief zachtfruit groeit, is voornamelijk de export de belangrijkste factor voor de groei van de sector. Lees meer over deze sector in dit marktrapport.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten