Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

15 resultaten

(in 0,12 seconden)

 1. Textile Waste in Mainland China
  PDF document | 2,05 MB | 14 augustus 2019

  Deze Engelstalige marktanalyse geeft een overzicht van het huidige beheer van textielafval in China. Ook biedt het inzicht in circulaire werkwijzes en kansen om het beheerproces van textielafval te verbeteren. Hierbij komen belangrijke spelers en initiatieven in deze sector aan bod.

 2. Kansendossier Circulaire economie Belgie
  PDF document | 473,27 KB | 17 juli 2019

  Dit rapport beschrijft de meest circulaire sectoren in België. Het postennet België ziet een aantal circulaire thema’s in België die Nederlandse ondernemers zeker op het netvlies moeten hebben: agrifood, bio-economie, bouw en sloop, recycling, (new) plastics, kleding en textiel.

 3. Waste management in Russia
  PDF document | 417,94 KB | 17 juli 2019

  Rapport van de Nederlandse Ambassade in Moskou over de afvalbeheersector in Rusland. Rusland heeft geen traditie van recycling, afvalscheiding en afval verbranden. Bestaande stortplaatsen raken vol, zijn verouderd en zorgen voor vervuiling. De regering heeft doelen opgesteld om het afvalbeheersysteem te verbeteren. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven.

 4. Waste management and circular economy efforts in Croatia
  PDF document | 159,15 KB | 30 juli 2018

  Rapport van de Nederlandse ambassade in Kroatië over afvalbeheer. Kroatië moet, net als alle andere EU-lidstaten, werken aan de overgang naar een circulaire economie. Omdat het een nieuwe lidstaat is zit het land nog in een overgangsperiode, maar die eindigt op 1 januari 2021. Het bevorderen van een circulaire economie en verbeteren van efficiënt gebruik van hulpbronnen kan investeringen stimuleren.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten