Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

7 resultaten

(in 0,09 seconden)

 1. Factsheet fishery vessels in Russia
  PDF document | 269,88 KB | 11 maart 2019

  Dit factsheet beschrijft de kansen voor Nederlandse ondernemers bij de bouw van vissersschepen in Rusland. Er zijn vooral mogelijkheden op het gebied van modernisatie, waarbij er behoefte is aan maritieme expertise, materiaal en aandrijfsystemen.

 2. Factsheet Maritime Sector in Thailand
  PDF document | 2,14 MB | 09 januari 2018

  De Thaise maritieme sector is relatief klein in vergelijking met andere landen in de regio. Desalniettemin bestaan ​​er interessante zakelijke kansen. Deze Engelstalige factsheet beschrijft de kansen voor Nederlandse bedrijven in de maritieme sector in Thailand.

 3. Kansen in West-Canada
  PDF document | 2,68 MB | 15 augustus 2014

  Microsoft Word - Cargo Logistics - kansen in West Canada West Canada: omvangrijke investeringen in transport, logistiek en infrastructuur De sterke economische groei in Azië heeft in het laatste decennium geleid tot een sterke impuls in de handel...