Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

69 resultaten

(in 0,14 seconden)

  1. Handleiding screening LCA voor programmalijn 3
    PDF document | 943,56 KB | 30 juli 2018

    Binnen de BBEGR-subsidieregeling bestaat in 2018 de mogelijkheid om subsidieaanvragen in te dienen voor projecten die zich richten op de chemische recycling van afgedankt kunststof. Eén van de beoordelingscriteria van deze tender is de ‘bijdrage aan verduurzaming’. Deze handleiding legt uit hoe 2 belangrijke indicatoren gemakkelijker ingeschat kunnen worden. Deze onderbouwing kunt als bijlage toevoegen aan een subsidieaanvraag.

  2. Handleiding screening
    PDF document | 943,56 KB | 26 juli 2018

    Binnen de BBEGR-subsidieregeling bestaat in 2018 de mogelijkheid om subsidieaanvragen in te dienen voor projecten die zich richten op de chemische recycling van afgedankt kunststof. Eén van de beoordelingscriteria van deze tender is de ‘bijdrage aan verduurzaming’. Deze handleiding legt uit hoe u 2 twee belangrijke indicatoren hiervoor gemakkelijker inschatten. Deze onderbouwing kunt als bijlage toevoegen aan een subsidieaanvraag.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right