Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

12 resultaten

(in 0,20 seconden)

  1. Egypte springplank voor handel naar Midden-Oosten en Azie
    PDF document | 344,54 KB | 04 november 2016

    Egypte is een van de grootste producenten en exporteurs van sinaasappelen wereldwijd. Ook op de Europese markt wordt de Egyptische citrus steeds belangrijker. Het land kenmerkt zich door een strategische positie. In dit deel van de wereld is zij de enige grote producent van betekenis en heeft een comparatief voordeel voor export naar het Midden Oosten, Rusland en Azië. Markten die van oudsher op grote schaal citrus en citrusproducten importeren. Lees meer hierover in dit marktrapport.

  2. OECD Guidelines
    PDF document | 1,00 MB | 15 augustus 2014

    Please cite this publication as: OECD (2011), OECD Guidelines for Multinational Enterprises, OECD Publishing. http://dx.doi.org/10.1787/9789264115415-en This work is published on the OECD iLibrary, which gathers all OECD books, periodicals and...

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right